Glutenfria chocolate chip cookies

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

75 gram smör/margarin
2 dl farinsocker
1 ägg
1 tsk bakpulver
3 dl ljus glutenfri mjölmix
2 tsk pofiber
En nypa salt
100 gram choklad (gärna både mörk och vit)

Glutenfria chocolate chip cookies

  • 1 timme 15 min
  • 15 stycken
  • 175°

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Sega, chokladiga och underbart goda. Sååå många gånger jag har försökt få till det ett recept på glutenfria chocolate chip cookies, och till slut blev det bra! Ät och njut!

Steg

1
Klart

Låt smöret/margarinet bli rumsvarmt, eller mikra det några sekunder.
Vispa farinsocker och smör/margarin.
Tillsätt sedan ett ägg och vispa lite till.

2
Klart

Tillsätt de bakpulver, mjölmix, pofiber och salt. Blanda till en deg.

3
Klart

Hacka chokladen, blanda i.

4
Klart

Låt degen stå i kylen i en halvtimme.

5
Klart

Rulla bollar och platta till lätt. Lägg ganska glest på bakplåtspapper.
Grädda i 175 grader i 10-15 min.

Skriv Kommentar

f620bdfce53867fadfc62ddb2fdce086LLLLLLLL