Glutenfria honungs- och sesamflarn

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

100 gram smör/margarin
1 dl socker
2 msk honung
1 msk vaniljsocker
0,5 tsk bikarbonat
2,5 dl ljus glutenfri mjölmix
0,5 dl ljusa sesamfrön
sesamfrön till garnering

Glutenfria honungs- och sesamflarn

  • 30 min
  • 175°

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Söta, knäckiga, lite sega och perfekta till fikat. Släng ihop glutenfria honungs- och sesamflarn på tio minuter och grädda lika länge. Knapra på till en stor kopp te eller krossa och strö över vaniljglass. Mmmm!

Steg

1
Klart

Mixa alla ingredienser i en hushållsassistens.

2
Klart

Forma små bollar och tryck till dem med en lite fuktad hand.
Strö sesamfrön över. Grädda i 175 grader i 10-15 min.

2 Kommentarer Dölj Kommentarer

Skriv Kommentar

24e85a823eb088d9a32e6cdbf31935b3YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY