Glutenfria mandel- och kanelkakor

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

1 dl mandlar
5 dl ljus glutenfri mjölmix
1,5 dl socker
200 gram margarin
2 msk grädde
1 tsk kanel
0,5 tsk bikarbonat

Glutenfria mandel- och kanelkakor

  • 20 stycken
  • 200°

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Snabba småkakor med smak av mandel och kanel. Perfekt när sötsuget faller på. Mixa allt och grädda på tio minuter, hur lätt som helst!

Steg

1
Klart

Sätt ugnen på 200 grader.

2
Klart

Mixa snabbt nötterna i en hushållsassistent. Häll ur så länge.

3
Klart

Lägg i alla andra ingredienser i mixern och kör tills det börjar gå ihop sig, tillsätt nötterna och mixa precis tills degen har gått ihop.

4
Klart

Arbeta snabbt ihop degen med mjölade fingrar.
Rulla valnötsstora bollar och platta till med en gaffel.

5
Klart

Grädda mitt i ugnen i ca tio minuter. Njut med ett stort glas mjölk!

En kommentar Dölj Kommentarer

Skriv Kommentar

a1fa7ed22de1bf2776ae5d1ef6c1e9fcTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT