Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

2 dl cashewnötter
2 dl rena havregryn
2 msk kakao
0,5 tsk kanel
0,5 tsk kardemumma
3 msk kallt kaffe
3 msk sirap
3 msk glutenfri havredryck
1 dl florsocker

Glutenfria, veganska pepparkaksbollar

  • 15 min

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Glutenfria rawbollar med pepparkakssmak som rullas i florsocker för att bli söta små snöbollar. Perfekta till julfikat!
Havredrycken kan byter ut till mjölk om man föredrar det.

Steg

1
Klart

Mixa nötter, havre, kakao och kryddor till ett mjöl.

2
Klart

Tillsätt övriga ingredienser, förutom florsocker, och mixa ihop till en fuktig massa.

3
Klart

Rulla bollar som du sedan rullar i lite florsocker för att få "snöbollar".
Ät och njut.

Skriv Kommentar

32379caceea92a8781a34aac093ab81ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh