• Hem
  • Mat
  • Glutenfria zucchinibiffar
Glutenfria zucchinibiffar

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

1 burk avrunna kikärtor
1/2 gul lök
2 brödskivor
1 msk pofiber
5 msk olivolja
1 tsk spiskummin
2 tsk malen koriander
1 zucchini
Salt, peppar

Glutenfria zucchinibiffar

  • 4 portioner

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Grymma vegetariska biffar som håller ihop bra, är lite kryddiga och bara smälter i munnen. Servera gärna med rödbetstzatziki, lite fler grönsaker och bröd. (På bilden har jag bytt ut rödbetorna i tzatzikin till morötter.)

Steg

1
Klart

Mixa kikärtor, lök, olja, bröd, pofiber, kryddor, salt och peppar i en hushållsassistent.

2
Klart

Riv zucchinin, pressa ut vattnet och blanda ner i smeten.
Forma små biffar och stek i generöst med olivolja.

Skriv Kommentar

4af510217caed2a1809316c95c6449cfjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj