Glutenfria morotsmuffins med limeglasyr

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

1/2 dl strösocker
1/2 dl farinsocker
1 ägg
3 msk naturell yoghurt
1 dl ljus mjölmix
3 dl grov mjölmix
4 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
6 msk olja
1 morot
1 dl hett vatten
florsocker
1 msk limesaft
ett par droppar ättika
några droppar vatten

Glutenfria morotsmuffins med limeglasyr

  • 30 min
  • 15 stycken
  • 225°

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Saftiga glutenfria morotsmuffins med en skarp limeglasyr. Mums! 

Steg

1
Klart

Vispa socker och ägg riktigt fluffigt.

2
Klart

Blanda alla torra ingredienser, skala och riv moroten och blanda ner i mjölmixblandningen.

3
Klart

Vänd ner de torra ingredienserna i äggsmeten, tillsätt yoghurt, olja och vatten.

4
Klart

Blanda och fördela i muffinsformar.
Grädda i 225 grader i 10-15 min.

5
Klart

Blanda en skarp glasyr med av florsocker, limesaft, en skvätt vatten och någon droppe ättika. (Det gör glasyren vackert vit.) Dekorera med något du tycker är fint.

Skriv Kommentar

f2eaf1ff1ff2af5d4a4b7cc71748d7a3]]]]]]]]]]]]]]]]]]