Nutellafudge med mörk choklad

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

3 dl strösocker
3 dl vispgrädde
3 dl ljus sirap
50 gram smör
100 gram mörk choklad
1,5 dl nutella
en nypa salt

Nutellafudge med mörk choklad

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Fudge, nutella, mörk choklad. Behöver jag säga mer? Rykande åtgång utlovas.

Steg

1
Klart

Koka upp strösocker, grädde och sirap i en tjockbottnad kastrull. Låt sjuda i cirka 30 min, till smeten är 120-125 grader eller klarar "kulprovet".

2
Klart

Hacka under tiden chokladen.

3
Klart

Dra av kastrullen från värmen.
Klicka ner smöret, blanda sedan ner den hackade chokladen och nutella. Ha i en nypa salt och rör runt till en jämn, glansig smet.

4
Klart

Häll i en bakplåtspapperklädd avlång bakform.
Låt svalna och skär sedan fudgen i bitar.

Skriv Kommentar

c56b5d91ecdd135ff51772f16cd6f36bkkkkkkkkkkk