Smarrig glutenfri kladdkaka

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Ingredienser

100 gram smält margarin
3 dl strösocker
4 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 dl ljus glutenfri mjölmix (jag använder finax blå lågprotein mjölmix)
en nypa salt
2 ägg

Smarrig glutenfri kladdkaka

  • 45 min
  • 150°

Ingredienser

Instruktioner

Dela

Det här är mitt basrecept när jag bakar kladdkaka och helt ärligt är det perfekt som det är. Jag vet inte riktigt var det kommer ifrån från början, jag har iallafall fått det från mamma. 🙂

Steg

1
Klart

Sätt ugnen på 150 grader.

2
Klart

Smält margarinet i en stor kastrull. Dra av kastrullen från plattan.

3
Klart

Blanda ner alla torra ingredienser, rör runt. Blanda i äggen.

4
Klart

Smörj en form och bröa med mjölmixen.
Grädda i mitten av ugnen i ca 30 min.

2 Kommentarer Dölj Kommentarer

Skriv Kommentar

10bf7b8018b54bc5be338cbee1a9b6f0xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx