Tips och råd

Dela på sociala nätverk:

Eller kopiera och dela adressen

Tips och råd

Instruktioner

Dela

Hej! Det är jag som är Anni. Jag bor i Norrköping tillsammans med världens bästa Oscar och om dagarna pluggar jag till läkare. När jag är ledig reser jag så mycket jag kan, ser på film (gärna gamla klassiker som Chaplin) och bakar, bakar, bakar så att mjölet flyger. Det bästa som finns är när det luktar nybakat hemma!
Här på Annis glutenfria bloggar jag om mina godaste recept, både kakor, bullar och mat. Eftersom jag själv är glutenintolerant är allt såklart glutenfritt!
Kom jättegärna med tips, frågor och önskemål så att jag kan göra den här bloggen så bra som möjligt! Antingen genom att kommentera på det här inlägget eller klicka på kontakt uppe i menyn och fylla i formuläret där.
Vad vill just du ha för recept och inlägg? Jag funderar tillexempel på att göra små guider om olika städer med tips på var man kan äta god glutenfri mat, skulle det vara något?

Kul att du hittade hit, välkommen tillbaka! Kram Anni

 

2 Kommentarer Dölj Kommentarer

Hej, vilken underbar blogg! Så mkt gott 🙂 Men en fråga, vilken mix föredrar du att använda? Med vänlig hälsning, Cecilia

Tack Cecilia! Jag föredrar Finax mjölmixer. Till bröd använder jag i princip alltid den grova (grön förpackning) och till kakor använder jag Finax lågproteinmjölmix (blå förpackning). Ha en trevlig kväll! /Anni

Skriv Kommentar

677c84e11a12b19759b6ffa589db8099mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm